آمریکا: حماس از زمان آغاز جنگ ۱۵۰۰۰ نیرو جذب کرده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۹۷۰۷

آمریکا: حماس از زمان آغاز جنگ ۱۵۰۰۰ نیرو جذب کرده است

رویترز به نقل از دو منبع در کنگره آمریکا که از گزارش‌های اطلاعاتی سیا آمریکا مطلع هستند، نوشت که جنبش حماس از ابتدای جنگ تا کنون (۱۵ ماه گذشته) نزدیک به ۱۵ هزار نیروی جدید جذب کرده است.
آمریکا: حماس از زمان آغاز جنگ ۱۵۰۰۰ نیرو جذب کرده است

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک گزارش اطلاعاتی از آمریکا که اخیرا منتشر شده است، نشان می‌دهد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس از زمان آغاز جنگ حدود ۱۵ هزار نیروی جدید جذب کرده است.

دو منبع در کنگره که از این گزارش اطلاعاتی با خبر هستند، به رویترز گفته‌اند که این گروه مقاومت از زمان آغاز جنگ در غزه (هفتم اکتبر) بین ۱۰ هزار تا ۱۵۰۰۰ نیروی جدید جذب کرده است.

روزنامه تایمز اسرائیل نوشته این آمار‌ها نشان می‌دهند که حماس می‌تواند یک تهدید دائمی علیه اسرائیل باشد. گزارش اطلاعاتی آمریکا علاوه بر این ادعا می‌کند حماس در مدت جنگ همین تعداد نیرو از دست داده است.

منابع مورد استناد رویترز گفته‌اند علی‌رغم جذب این تعداد نیرو از سوی حماس بسیاری از آنها جوان و آموزش‌ندیده هستند و این گروه مقاومت از آنها برای اهداف امنیتی ساده استفاده می‌کند.

روز ۱۴ ژانویه آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه سابق آمریکا هم گفت ایالات متحده معتقد است حماس تقریباً به همان تعداد که نیرو از دست داده نیرو جذب کرده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار